Slider Üstü Reklam
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C












Sol












Sag

Kaymakamı Güler, Gebze’nin durumu çok kötü!

Kaymakamı Güler, Gebze’nin durumu çok kötü!
19.11.2020
A+
A-

Covid-19 ile ilgili olarak alınan tedbirlerle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kaymakam Mustafa Güler, “Salgınla mücadele kapsamında her gün 25 ekip çıkarılıyor. Mevsimin gribi ne yazık ki covid oldu. Yazdan sonra hasta sayısı çok arttı.

DEVLETİN TEK BAŞINA MÜCADELE EDEMEZ

İnsanlar maskesiz uzun süre birlikte oturuyorlar. Birisi virüs olunca hemen başkalarına bulaşıyor. Maalesef sigara kullanımı çok. Devletin tek başına baş etmesi mümkün değil. Cuma günü tedbirler başlıyor. Herkes gerekli tedbirlere uysaydı bu kadar olmazdı. En çok bulaşma evlerde oluyor. Ev içi ve akrabalarının ziyaretlerinde bulaşma oluyor. Hasta sayımız arttı. Rakamlar ve hasta sayısı çok. Sağlık çalışanları canla başla çalışıyor. Sağlık personeli diğer kamudan aldığımız tüm herkese teşekkür ediyoruz. Bu iş sadece bizim omuzu bırakılacak bir durum değil.

KURALLARA UYALIM

Gebze Muallimköy Mahallesi’nde bulunan KYK yurdumuzu pozitif çıkıp sokakta yakaladığımız koyuyoruz. Sokaktaki kaçaklardan bedel alıyoruz. Çalışan ve aynı odada olanları alıyoruz. KYK’da da 12 personelimiz var. Önce kendi sağlığımıza ve tüm herkesin sağlığına dikkat edelim. Cenazelerde çok bulaşma var. Bu konuda gerekli kurallara uyulmalı. Cuma gününden itibaren tedbirler başlayacak. Mücadele toplumsal bir mesele. Tedbirler bu sıkıntıyı azaltacak. Azaltmazsa daha sıkı tedbirler alınabilir” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.