Slider Üstü Reklam
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C












Sol












Sag

Gebze’de görüntü kirliliğine zabıta müdahalesi

Gebze’de görüntü kirliliğine zabıta müdahalesi
05.11.2026
A+
A-

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Mollafenari ve Cumaköy mahallelerinde görüntü kirliliğine neden olan reklam, ilan ve afişleri kaldırdı.

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent estetiğini korumak ve çevre düzenini sağlamak amacıyla ilçe genelindeki denetimlerini sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında cadde ve sokaklara gelişigüzel asılan, görüntü kirliliğine neden olan reklam, ilan ve afişler kaldırılıyor.

MOLLAFENARİ VE CUMAKÖY’DE DENETİM

Zabıta ekipleri, Mollafenari Mahallesi Ankara Caddesi ile 3317 Sokak kesişiminde ve 3317 Sokak üzerinde çalışma gerçekleştirdi. Cumaköy Mahallesi Uludere Caddesi ile 3317 Sokak kesişiminde de denetim yapıldı. Belirlenen üç noktada çevre düzenini olumsuz etkileyen reklam, ilan ve afişler ekipler tarafından toplandı.

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE KARŞI DENETİMLER SÜRECEK

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, cadde, sokak ve ortak kullanım alanlarında görüntü kirliliğinin önlenmesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

İlçe genelinde sürdürülen denetimlerle çevre temizliğinin korunması ve kamusal alanların daha düzenli bir görünüme kavuşturulması hedefleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.