Eren Altuntaş’ın asker olma hayali gerçekleşti

Darıca belediyesi personeli özel birey Eren Altuntaş için asker eğlencesi düzenlendi. Eren, askerlik heyecanını ailesi, arkadaşları ve yakınlarıyla birlikte coşkuyla yaşadı.
Unutulmaz Anılar ve Coşku Dolu Bir Etkinlik
Darıca Belediyesi’nde çalışan Eren, askerlik öncesi düzenlenen eğlencede, sevdikleriyle birlikte keyifli anlar geçirdi. Eğlence, sadece onun asker uğurlamasının coşkusunu değil, aynı zamanda Eren’in neşesini de yansıttı. Katılımcılar, genç askerin mutluluğuna şahit olurken, bu özel etkinlik hafızalarda güzel anılar bıraktı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bu anlamlı günde Eren’in yanında olarak, ona destek vermeyi bir vazife olarak gördü.
Başkan Bıyık’tan Eren’e Destek ve İyi Dilekler
Eren’in enerjisi ve gülümsemesi, akşamın atmosferine ayrı bir güzellik kattı. Baba Rüştü Altuntaş ile Anne Nur Altuntaş’ın mutulukları gözlerinden okunuyordu. Belediye Başkan Muzaffer Bıyık, “Askerlik süreci kısa gezebilir ama anlamı çok büyüktür. Vatan sevgisi, kalpte hissedilir. Eren kardeşimizin hayallerini gerçekleştirmek için buradayız. Kendisine bir kez daha hayırlı tezkereler ve huzurlu bir yaşam diliyorum.” diyerek duygularını ifade etti. Eğlence boyunca belediye çalışanları ve Eren’in yakınları da bir araya gelerek genç askeri coşkuyla uğurladı. Başkan Bıyık, Eren’e Türk bayrağı hediye ederek vatani görevinde başarılar diledi.







