Kocaeli °C
Dilovası Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Yöneticileri Vali Aksoy’u Ziyaret Etti

Dilovası Şehit ve Gazi aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Hacı Kocabay’ı Vali Hüseyin Aksoy makamında kabul ederek ağırladı.
Dilovası Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Dernek Başkanı Hacı Kocabay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulundular ve kabullerinden dolayı teşekkür ettiler.
Şehit ve Gazilerimizin aileleri devletimizin en değerli emanetleri olduğunu ve her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında olduklarını belirten Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy Dilovası Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Dernek Başkanı Hacı Kocabay ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti ve teşekkür etti.
YORUMLAR