Slider Üstü Reklam
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C












Sol












Sag

Başkan Tahir Büyükakın gençlerle pedal çevirdi

Başkan Tahir Büyükakın gençlerle pedal çevirdi
19.05.2026
A+
A-

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gençlerle bir araya geldi. İzmit Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen EnFest’te spor ve eğlence dolu anlar yaşandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen EnFest etkinliklerinde gençlerle bir araya gelerek bayram coşkusuna ortak oldu. İzmit Milli İrade Meydanı’nın dev bir festival alanına dönüştürüldüğü kutlamalarda, kentin dört bir yanından gelen gençler enerjileriyle meydanı doldurdu.

Spor ve Eğlence Dolu Anlar

Bayramın ruhuna uygun olarak sporun ve hareketin ön planda olduğu etkinliklerde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kent sokaklarında gençlerle birlikte pedal çevirdi. Bisiklet turunun ardından festival alanındaki spor parkurlarına katılan Başkan Büyükakın, gençlerle birlikte basketbol ve voleybol oynayarak onların heyecanını ve bayram neşesini paylaştı. Kent genelinde spor kültürünü yaygınlaştırmayı hedefleyen organizasyon, renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinlikler sırasında gençlere hitap eden ve sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Başkan Büyükakın, İzmit Milli İrade Meydanı’nı tam anlamıyla bir festival alanına dönüştürdüklerini ve EnFest ile bayram coşkusunu zirveye taşıdıklarını ifade etti. Pedalları 19 Mayıs’ın aziz hatırası için çevirdiklerini belirten Büyükakın, futboldan voleybola, basketboldan bisiklete kadar her alanda gençlerin enerjisinden güç aldıklarını vurguladı. Tüm gençlerin ve Kocaeli halkının bayramını kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı, Kocaeli’nin sporla yükselmeye ve gençlikle parlamaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.