Vali Yavuz uyardı: “Kışa girerken vakaları azaltmalıyız”
Covid-19 Değerlendirme ve İstişare Toplantısı, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirildi. Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ümit İlbayı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, İlçe Sağlık Müdürleri ve hastanelerin başhekimleri katıldı.
VALİ YAVUZ UYARDI
Artan vaka sayılarını azaltmak için alınan ve alınacak tedbirlerin istişare edildiği salgın değerlendirme toplantısında Vali Seddar Yavuz, ilçe kaymakamları ve ilçe sağlık müdürlerinden salgın çalışmalarına dair bilgiler aldı. Takım ruhu ve istişare içerisinde çalışmayı önemsediğini belirten Vali Yavuz, katılımcılara şöyle seslendi:
“ Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu konuya ne kadar hazır olduğunu gösterdi ve bu süreçten daha da güçlü çıkacağımızdan hiç şüphem yok. Ülke olarak aynı hedefe doğru koşuyoruz. Kışa girerken vakaları azaltmış olmalıyız. 15 gün işi sıkı tutarak frene basmış olacağız. Valiliğimizin koordinasyonunda salgınla ilgili tedbirler alınmakta ve ciddiyetle uygulanmaktadır. Son günlerde vaka sayılarındaki artış hepimizi daha dikkatli olmaya mecbur ediyor. Lütfen, Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarına daha fazla riayet edelim, denetimlerimizi özellikle vatandaşlarımızın yoğun olduğu bölgelerde aksatmadan yapalım.”