Kocaeli Valiliği Uyardı, Fena Sağanak Gelecek!

Kocaeli Valiliği, il genelinde iki günden bu yana etkisini gösteren sağanak yağışlara ilişkin Kocaelili vatandaşları uyardı, “Sağanak devam edecek” dedi.
Valilikten yapılan uyarıya göre, iki günden bu yana yağışlı havanın etkili olduğu Kocaeli’de yağışlar devam edecek. Dün gece itibarı ile sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların başladığı Kocaeli’de, Kocaeli valiliği şiddetli yağışların 19 Haziran Pazartesi günü de devam edeceğini duyurdu. Valilikten yapılan uyarıda şu ifadeler yer aldı:
YARIN DA DEVAM EDECEK
“Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; İki gündür belli aralıklarla devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların 19.06.2023 Pazartesi (yarın) saat 06:00 ile 21.00 arasında Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde devam etmesi beklenmektedir.
SEL BASKINLARINA DİKKAT
Sel – Su Baskını – Yıldırım – Yerel Dolu Yağışı – Kuvvetli Rüzgâr – Kısa Süreli Fırtına ile Ulaşımda Aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.”