DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
























Gebze’de, Gedikli AK Partili Olarak Bilinen Gencay Yıldıztekin’in İYİ rozetini Türkkan taktı!

Gebze’de, Gedikli AK Partili Olarak Bilinen Gencay Yıldıztekin’in İYİ rozetini Türkkan taktı!
27.08.2022
A+
A-

16 yıldır AK Partili olmasıyla bilinen, başta büyükşehir belediyesi ve ilçe  belediyelerin park ve bahçelerine  ENTOSAV adlı firmasıyla ürünler veren ayrıca birçok STK’da başkan ve yöneticilik yapmış,  Gencay Yıldıztekin’e İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, kendi yakasındaki parti rozetini çıkarıp, takarak, katılımından dolayı onur duyduğunu söyledi.

Partisine yeni katılan Gencay Yıldıztekin’in Kocaeli’de yaklaşık olarak 16 yıldan bu yana siyaset yaptığını belirten Milletvekili Lütfü Türkkan, Adalet ve Kalkınma Partisi’nde beraber siyaset yapmak istediği 3 kişinin olduğunu söyleyerek, bunlardan bir tanesinin Gebze Belediye Meclis Üyesi Sadık Güvenç, bir tanesinin de o dönem STK’lardan tanıdığı Gencay Yıldıztekin olduğunu ifade etti.

Lütfü Türkkan, konuşmasının devamında, ‘’Ayrı partilerden olmamıza rağmen hiç bir zaman saygıyı ve  sevgi kaybetmeden, medeni iki insan gibi ilişkilerimiz devam etti. Sayın Yıldıztekin’le bundan sonra aynı kulvarda siyaset yapmanın onurunu yaşayacağım, o yüzden çok mutluyum, kendisine çok teşekkür ederim.

Genel Başkanları Meral Akşener’in selamlarını getirdiğini söyleyen Türkkan, ‘’ Türkiye’yi en son zamanlarında birer kadının kıvılcımı kurtardı, farkında mısınız ? Hatırlayın… Nene Hatun’u hatırlayın, Kara Fatma’yı hatırlayın, Erzurum’un 2 yiğit kadınını hatırlayın, sayın Meral Akşener 21.’nci Yüzyılın Nenehatunu’dur,  sayın Meral Akşener 21.’nci Yüzyılın Kara Fatması’dır. O parti’de görev yapmaktan, o partiye milletvekili olmaktan büyük onur duyuyorum’’ dedi.

Konuşmaların ardından kendisinin kullandığı yakasındaki parti rozetini çıkararak Gencay Yıldıztekin’e takan İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, ‘’Ben rozetimi taktıktan 3 ay sonra milletvekili oldum, haberin olsun’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.