Slider Üstü Reklam
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C












Sol












Sag

Ellibeş, Kabe’ye yapılan saygısızlığı kınadı

Ellibeş, Kabe’ye yapılan saygısızlığı kınadı
01.02.2021
A+
A-

AK Parti  Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, geçen haftayı bir gün arayla Kartepe, Derince ve Darıca ziyaretleriyle geçirdi. İstişare kurulu üyeleri ve kanaat önderleriyle gerçekleşen buluşmaların yanı sıra açılışlara katıldı. AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz’la SUMOTAŞ Kooperatif Başkanı Hüseyin Türker ve yönetimiyle bir araya gelen Ellibeş, nakliye şoförlerinin taleplerini dinledi. Darıca’da ağırlık istişare kurulu üyelerine verildi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’la Trabzon – Şalpazarlılar Derneği Başkanı Şemsi Çolak ve yönetimiyle çok sıcak ve samimi bir buluşma yaşandı. Buradan ilçenin kıdemli esnaflarından Muhlis Assan işyerinde ziyaret edildi.

AÇILIŞA DA KATILDI

Darıca Bilge Okulları’na yapılan ziyarette Okul Kurucusu İsmail Kurt ve İl İstişare Kurulu Üyesi Hüseyin Kurt’la bir araya gelindi. Başkan Ellibeş, haftayı Derince’de tamamladı. AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan’la yoğun protokol katılımıyla Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün tarafından gerçekleştirilen sokak hayvanlarına yönelik rehabilitasyon merkezinin açılışına katıldı. Teşkilat çalışmalarının yanı sıra bu tür ziyaretlerle ilçelerle irtibatı daha da sağlamlaştırdıklarını belirten Başkan Ellibeş, Boğaziçi Üniversitesi’nde Kabe’ye yönelik provokasyon ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Vali ve Kaymakamlara militan söylemi hakkında konuştu:

 

 

KABE’YE YAPILAN SAYGISIZLIĞI KINADI

“Boğaziçi Üniversitesi’nde birtakım sapkın düşünceli gruplar alçak bir provokasyon gerçekleştirmiştir. Tüm müslümanlar için yeryüzünün kalbi olan Kıblegâhımız Kabe-i Muazzama’ya yönelik, açıkça bir saldırıda bulunmuşlardır. İşlenen bu nefret suçu İslam düşmanlığıdır. Boğaziçi Üniversitesi’nde rektör atamasını bahane ederek bir süredir kargaşa ve kaos ortamı yaşatmaya çalışanların buradan hareketle Kabe-i Muazzama’ya dil uzatması büyük bir hadsizliğin tezahürüdür. İslam düşmanlığının aşikar işlendiği bu nefret suçunu kınıyorum. Fikir özgürlüğü, İslam düşmanlığı demek değildir. Kabe kutsalımızdır.”

LEKELİ SİYASETE GEÇİT YOK

Başkan Ellibeş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Vali ve Kaymakamlar hakkında “militan” ifadesi kullanması hakkında da şunları söyledi: “Devletin bekasından yana olmak, bir parti ya da görüşün militanı olmak değildir. Bugün vali ve kaymakamlarımızın bölücü terör örgütlerine yönelik kararlı duruşunu bozmak, zaafiyet yaşatmak adına ortaya atılan bu söylem muhalefet dili olmaktan çıkmış, Türk siyasi tarihinde daha önce görülmemiş bir yıkım diline bürünmüştür. Milletin kazanımlarını hedef alan böyle bir dil ve siyasi tutum kabul edilemez. Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapmış olduğu konuşmadan da anlaşıldığı gibi benimsemiş oldukları nefret ve öfke dilinden vazgeçmeyerek, her geçen gün bir yenisiyle halkımızın karşısına çıkmakta bir beis görmemektedirler. Partimiz bu yıkım siyasetini ve nefret dilini hiçbir zaman kabul etmemiştir. Her zaman olduğu gibi CHP’nin kışkırtmalarına ve hakaretlerine kulak asmayarak, gerçekleştirmeye çalıştıkları lekeli siyasete ne bizler ne de milletimiz geçit vermeyecektir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.