Kömürcüler OSB’den Elazığ’a Yardım

Geçtiğimiz günlerde Elazığ’da meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlar için düzenlenen yardım kampanyaları devam ediyor. Depremde mağdur olan vatandaşlar için Kocaeli Gebze Kömürcüler İhtisas OSB yönetimi kayıtsız kalmadı. Kocaeli Gebze Kömürcüler İhtisas OSB organizasyonu ile Elazığlı depremzedeler için Kömürcüler OSB sanayicileri, 2 TIR dolusu kömürü deprem bölgesine gönderdi.
Dilovası’ndaki Limanlardan Kömürcüler Organize Sanayi Bölgesine kömür taşımacılığı yapan SS 154 Nolu Kooperatifin ve Turna Nakliyatın aracı ile taşıma işi gerçekleşti.
Kömürcüler OSB Başkanı B. İlhan Karaköse yaptığı açıklamada , “Bu iş bir hayır işidir. Türkiye’mizin değişik yerlerinde doğal afetler ve depremler yaşanmaktadır. Elazığ’da meydana gelen depremde yaşanan can kayıpları sebebiyle büyük üzüntü duyduk. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Devletimiz, tüm imkânları ile depremin ilk anından itibaren deprem bölgelerinde yaraları çok kısa bir zaman içerisinde sarmıştır. OSB Katılımcılarımızın, sanayicilerimizin, yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum. Allah işlerine daim etsin, işlerine bereket versin. Allah’ın izniyle devletimiz, milletimiz ile birlikte hep beraber dayananışma içinde, her zorluğun üstesinden gelecek güce sahiptir” dedi.