Slider Üstü Reklam
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C












Sol












Sag

Çinli Teknoloji Devi VIVO Gebze’ye geliyor!

Çinli Teknoloji Devi VIVO Gebze’ye geliyor!
07.02.2021
A+
A-

Dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden Oppo ve Tecno’nun geçtiğimiz aylarda Türkiye’ye yatırım kararı aldığını ve 2021 yılı içerisinde üretime başlayacaklarını açıklamasından sonra yine Çinli Vivo’nun da Gebze’de üretim tesisi kuracağı öğrenildi.

Çin merkezli üretici Vivo, Türkiye’de ofisini açarken, gelecek hafta ilk modellerini tanıtacağını ve Eylül ayından itibaren de Türkiye’de satışa başlayacağını duyurdu. Oppo ile kardeş şirket konumundaki Vivo’nun da gelişiyle, dünyanın en büyük ilk 6 akıllı telefon markası resmen Türkiye’de faaliyet gösterecek. Vivo’nun Türkiye’deki resmi duyurusu 26 Ağustos’ta düzenlenecek toplantı ile yapılacak. 2020 yılı ilk çeyrek verileri itibarıyla yüzde 9’luk pazar payına sahip olan dünyanın 5. büyük telefon markası Vivo, bu yılın ikinci çeyreğinde yerini Oppo’ya kaptırarak, 6. sıraya gerilemişti.

GEBZE İÇİN ELEMAN ALIMLARI BAŞLADI

Vivo, Gebze’de kuracağı telefon fabrikası için eleman arayışını başlattığı öğrenildi.  Vivo Mobile Tedarik Zinciri Müdürü Mustafa Fatih Bingöl, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, Gebze’de kurulacak fabrika için alanında uzman çalışanlar aradıklarını belirtti. 25-35 yaş arası  Endüstri, Makine, Elektronik, Test ve Bakım Mühendisleri ile teknikerler arayışını daha önce duyuran Bingöl, CE Belgelendirme uzmanı, alanlarında uzman cep telefonu üretim bandı üretim şefleri, üretim bandı üretim planlamacısı, lojistik ve gümrük operasyonlar sorumlusu, depo şefi ve  malzeme sorumlusu arayışını da sosyal medya hesabından duyurdu.

VİVO A MİLLİ  FUTBOL TAKIMINA SPONSOR OLDU

Dünyanın 5 akıllı telefon üreticisinden biri olan ve Gebze’de üretim tesisi kuracağını açıklayan Çin’li VİVO, aralık ayında  Türkiye Futbol Federasyonu ile A Milli Takım Ana Sponsorluğu” anlaşması imzalandı. Covid-19 sağlık tedbirleri kapsamında online olarak düzenlenen imza töreni ve basın toplantısına TFF Başkanı Nihat Özdemir, vivo Türkiye CEO’su Andrew Liu, TFF Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Alkın Kalkavan, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, A Milli Takım futbolcusu Mert Günok ve Vivo Türkiye Pazarlama Müdürü Selin Dayıoğlu Kıran katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.