Belediye Başkanları Hamza Şayir, Şener Söğüt ve Muzaffer Bıyık Görevlendirildiği Kahramanmaraş’ta Vatandaşın Yanında

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Kahramanmaraşta Görevlendirdiği Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, depremden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için canla başla çalışıyorlar.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kocaeli Valimiz Sayın Seddar Yavuz burada. Belediye başkanlarımız ve ekipleri ile yaklaşık 200’e yakın ekip buradayız. Şu anda ekipler ile her depremzedelere türlü desteği sağlamaya çalışıyoruz. Muhtarlarımız ile ayrı ayrı koordineli olarak çalışıyoruz. Bulunduğumuz ilçenin koordinasyonuna yardımcı oluyoruz. Talep ve eksikleri belirleyerek onlara hızlı bir şekilde destek sağlayarak onların yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Burada çok zor anlara şahit olduk. Etkilenmemek için insan olmamak lazım. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek bu acıların da üstesinden hep birlikte geleceğiz.
DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ
İhtiyaç doğrultusunda desteğimizi sürdüreceğiz, elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Göçük altında kalan vatandaşlarımızın bir an önce kurtarılmasını diliyor; hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi.
