Slider Üstü Reklam
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C












Sol












Sag

Gebze’den Ordumuza Zafer Duaları

Gebze’den Ordumuza Zafer Duaları
17.10.2019
A+
A-

Türkiye’nin Fırat’ın doğusuna yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekâtı bugün 3’üncü gününde. Sınır güvenliğimizi sağlamak üzere başlatılan dev operasyon, tüm Türkiye’de olduğu gibi Gebze’nin de gündeminin ilk sırasına oturdu. Teröristlere hava ve kara operasyonlarıyla büyük darbe vurulurken, Başkan Recep Tayyip Erdoğan, hareket kapsamında 277 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

GEBZE’DE FETİH SÜRESİ OKUNDU
Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için Gebze’de de Fetih suresi okundu. Ordu ve millet için edilen dualara Gebzeliler hep birlikte ‘amin’ dedi.

SİYASİLERDEN DESTEK
Bununla birlikte bölgemiz belediye başkanları da sosyal medya hesaplarından mesaj paylaşarak ordumuza güç ve kuvvet temennisinde bulundu. Bu doğrultuda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Rabbim kahraman ordumuzu muhafaza ve muzaffer eylesin” derken, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, “Sefer bizden, zafer Allah’tan. Gazamız mübarek olsun. Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin, ayaklarına taş değdirmesin” açıklamasını yaptı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin mesajı, “Vatanımızın güvenliği ve milletimizin huzuru için başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nda kahraman ordumuzu Rabbim muhafaza ve muzaffer eylesin” şeklinde olurken, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir de, “Allah askerimizi emin, ‬ordumuzu muzaffer eylesin” ifadeleriyle Barış Pınarı Harekatı’nda bulunan Mehmetçiklerimize destek verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.