Y.Refah Partisi Başkanı Oğuz, Gazetemizi Ziyaretinde Açıklamalarda Bulundu

Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz, Gazetemiz Son Nokta’yı ziyaret ederek Gazete İmtiyaz Sahibi Ekrem Meral ve çalışanlarla bir araya geldi.
Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İmtiyaz Sahibimiz Ekrem Meral, “21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü nedeniyle bizleri ziyaret etmenizden mutluluk duyuyoruz. Yerel basın bir kentin aynasıdır. Bizler bu kentte yaşayanlar olarak yaşam standartlarının yükseltilmesini, yerel medyanın güçlü olmasını istiyoruz. Bir siyasetçiden beklenen duyarlılığının karşılığı olarak ilçe medyasını ziyaret etmeniz bir medya mensubu olarak bizleri mutlu etmiştir’ dedi.
Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz yaptığı açıklamada, ” 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Bu özel günde sizlerin yanında olmak bizim için bir onurdur. Özelde biz Dilovası basınını ziyaret ederek hem mesleki sorunlarını hem de ilçemizin sorunları hakkında bilgi ve fikir alışverişinde bulunmak istedik. İlçemizde Yerel basın maalesef iş başına gelen yöneticiler tarafından hep ötelenmiş ve önü kesilmek istenmiştir. Biz bunu anlamak gerçekten zorluk çekiyoruz. Bu da şu sonucu kanaati oluşturuyor bizim eksiğimiz gediğimiz halkın beklentileri ve sorunları yazılıp çizilmesin, ilçedeki basın ekonomik sıkıntılarla bir süre boğuşsunlar sonunda kepenk kapatıp gitsinler. Bizim belirlediğimiz basına da istediğimiz her haberi yaptırarak Padişahım çok yaşa manşetleriyle halkın gözünü boyarız. Fakat bunu yapan aynı siyasetçiler daha seçilmeleri gündeme bile gelmeden Dilovası’nın basınında sürekli boy göstererek halktan taban oluşturmalarını da iyi biliyoruz.
Biz gücümüzün yettiğince ilçedeki basın kuruşlarına özel günlerde vereceğimiz ilanlarla hem maddi hem de sürekli yanlarında olarak manevi desteklerimizi göstermeye devam edeceğiz” dedi.