Slider Üstü Reklam
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C












Sol












Sag

Protokol şehit aileleriyle oruç açtı

Protokol şehit aileleriyle oruç açtı
11.04.2022
A+
A-

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yılı sebebiyle şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları için iftar programı organize etti. Organizasyonda şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarının yanı sıra kent protokolünden isimler de yer aldı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, İzmit Antikkapı Restoran’da şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları ile iftar programında bir araya gelerek, birlikte oruç açtılar. Programda Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, TBMM Başkan Vekili Haydar Akar, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İlyas Şeker, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aziz Bakıoğlu, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak yer aldı.

ŞEHİTLERİMİZE BORÇLUYUZ

Programın ev sahibi konumunda bulunan Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu oruçların açılmasının ardından konuşma yaptı. Tipioğlu konuşmasında, “Bugün bu güven ve huzurlu ortamında iftarlarımızı yapabiliyorsak bunu her şeyden önce şehitlerimize borçluyuz. Bugün Türk polisi vatandaşımızın huzuru ve güvenliği için her türlü çalışmayı yapmakta terörle mücadele konusunda gece gündüz demeden, hiç bir şeyden çekinmeden mücadele etmektedir. Bugün bütün dualarımız şehitlerimiz için, bu toprakları bizlere vatan yapan şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyorum” ifadelerini kullandı.

 

BİZLER DE ONLARIN YANINDAYIZ

Vali Seddar Yavuz ise “Kahraman teşkilatımızı tebrik ediyorum. Giydiğiniz üniformalar milletin namusunu, huzurunu ve güvenliğini emanet eden emniyet güçlerimizin giydiği üniformalıdır. Gece gündüz görevlerini yerine getiren emniyet güçlerimizin ailelerine de teşekkür etmek istiyorum. Bizi diğer milletlerden ayıran husus vatan millet sevdasıdır. Böylesine köklü bir medeniyetin evlatlarını inandıkları yolundan döndürmek mümkün değildir. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, ailelerine sabırlar diliyorum. Gazilerimiz ise her zaman yanımızda, bizler de onların yanındayız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.