Slider Üstü Reklam
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C












Sol












Sag

Nisan ayına kadar doldu! Tabiat parkında doğa ile iç içe tatil

Nisan ayına kadar doldu! Tabiat parkında doğa ile iç içe tatil
21.01.2021
A+
A-

Son yıllarda ekolojik tatile artan inanılmaz ilgiden Gölcük Belediyesi Eriklitepe Tabiat Parkı da nasibini aldı. Özellikle kış aylarında günü birlik tatilcilerin sucuk ekmek yemek, salep içmek için kullandığı tesiste 15 bungalov ev de bulunuyor. Yaz aylarında da stres atmak isteyenlerin uğrak noktası haline gelen tesiste, 1 bungalov evde 4 kişi konaklayabiliyor.

Nisan ayına kadar doldu

Kar yağışının gelmesi ile Eriklitepe’nin manzarası mest ederken, doğa severler konaklamak için sıraya girdi. Nisan ayına kadar tüm rezervasyonlar dolarken, restoran, kafe, mangal alanı, mescit, yürüyüş parkurları, oyun ve macera parkı, spor aletleri ve kamp alanları büyük ilgi görüyor. İki oda, bir salon, banyo ve açık mutfaktan oluşan bungalov tipi evlerde mangal keyfi de yapılıyor. Günü birlik konaklamalara açık olan tesiste kızak, sucuk ekmek ve salep keyfi yapılıyor.

mask
mask
mask
mask
mask
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.