Slider Üstü Reklam
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C












Sol












Sag

MHP Dilovası’ndan Başkan Şayir’e iadeyi ziyaret

MHP Dilovası’ndan Başkan Şayir’e iadeyi ziyaret
16.12.2021
A+
A-

MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Demiray ve beraberindeki ilçe yöneticilerini Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e iadei ziyarette bulundular.

MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Demiray ve yönetiminin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Şayir, çalışmalar hakkında konuklarına bilgiler verirken yaptığı açıklama da “Göreve başladığımız günden bu yana halkımızın ve ilçemizin geleceği için çalışıyoruz. Biz yola çıkarken Genel Başkanlarımızın birbirlerine olan güven ve desteği ve ülkemize hizmet etme sevdası ile oluşturduğumuz Cumhur İttifakıyla, yerelde de ilçemize hizmet edebilmek için güç birliği, gönül birliği yaptık.

MHP kadrolarının desteği ile ilçemiz her geçen gün daha güzel bir kent olma yolunda büyük mesafe katediyor. Çıktığımız bu yolda, üzerimize düşeni yapmaya ve halkımızdan aldığımız emaneti en iyi şekilde hizmete dönüştürmeye devam edeceğiz. Bu yolda her daim halkımızın karşısına alnımızın akıyla çıkacak ve hesap vereceğiz” dedi.

SONUNA KADAR DESTEK OLACAĞIZ 

Misafirperverliğinden dolayı Başkan Şayir’e teşekkür eden Demiray ise “Dilovası’nın geçmişten bu yana kronikleşen  sorunları tek tek çözüme kavuşuyor. Sizlerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu sorunları hızla çözmeye devam ederek, halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getireceğinize inanıyoruz. Cumhur İttifakının Belediye Başkanı bizim ortak değerimizdir. Sonuna kadar kendilerine sahip çıkacağız ve destek olacağız” diyerek Başkan Şayir’e çalışmalarından dolayı başarılar dilediler.

Ziyaret sonunda MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Demiray, Başkan Şayir’e günün anısına hediye takdim etti.

mhp-isce-teskilati-ziyareti-(4).jpg

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.