Slider Üstü Reklam
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C












Sol












Sag

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz’da Veda Etti

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz’da Veda Etti
20.12.2022
A+
A-

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız 15 Ocak’ta gerçekleştirilecek il kongresinde yeniden aday olmayacak. Milletvekili adayı olması beklenen Şanbaz Yılıdız yayınladığı bir mesajla partililerine veda etti.

İYİ Parti Kocaeli İl Kongresi 15 Ocak’ta Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız il kongresinde yeniden aday olmayacak. Milletvekili adayı olması beklenen Şanbaz Yıldız yayınladığı bir mesajla partililerine veda etti. Şanbaz Yıldız’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Bu yola, ‘Kocaeli için, hep birlikte!’ diyerek çıktık; ve bu siyasi yolda bir görev değişiminin eşiğindeyken yine ‘Kocaeli için, hep birlikte’ diyoruz. Kocaeli için, hep birlikte… Dün nasılsa, bugün de, yarın da… Dört yılı aşan il başkanlığım döneminde, bundan sonra da olacağı gibi işimiz gücümüz Kocaeli oldu; önceliğimizi, hayallerimizi, hikâyelerimizi hep bu şehir oluşturdu.

KOCAELİ HER ŞEYİN ÖNÜNDE

Kimliğimiz, siyasi düşüncemiz, yaşam tarzımız, hayata bakışımız kuşkusuz ki önemliydi; bu sahip olduklarımız bizim onurumuzdu. Fakat bu saydıklarımın önünde, yarın da olacağı gibi hep bir şey vardı: Kocaeli… Yaşadığımız, doyduğumuz, omuz omuza verdiğimiz bu kent… Çünkü insanlığın hak ettiği gibi mutlu, huzur içinde yaşamasıydı siyasetin varlık sebebi… Ve söz konusu insanımızsa, bizim bireysel beklentilerimiz varlık sebebimizle çatışan birer ihtirastan başka bir şey olamazdı. Bu sebeptendir ki bizler, kendimizi kentimizin, kendimizi insanımızın önüne koymamak için gayret sarf ettik.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.