Slider Üstü Reklam
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C












Sol












Sag

Hereke’de Denize giren 2 kardeş de boğuldu

Hereke’de  Denize giren 2 kardeş de  boğuldu
25.06.2020
A+
A-

Hereke’de babaları ile birlikte sahile gelen Muhammed Kırca ve Samet Kırca ismindeki 2 kardeş denize girdi. Kardeşlerden 15 yaşındaki Samet, açılarak gözden kaybolunca 20 yaşındaki abisi Muhammed Kırca kardeşini bulmak için açılarak peşinden gitti. Baba Nihat Kırca, 2 oğlu da bir süre sonra gözden kaybolunca 112’yi arayarak yardım istedi.

Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve polis geldi. İsmi öğrenilemeyen bir komiser yardımcısı kıyıdan görünen Muhammed’i kurtarmak için kıyafetlerini çıkararak denize girdi.

Muhammed, sudan çıkartılıp Dilovası Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, kardeşi Samet Kırca’yı dalgıçlar uzun uğraşlar sonucu suyun altından çıkardı. Ancak 15 yaşındaki Samet’in hayatını kaybettiği belirlendi. Hastaneye kaldırılan Muhammed’in ise burada kurtarılamayarak vefat etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.