Slider Üstü Reklam
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C












Sol












Sag

GTO’dan kamuoyuna duyuru!

GTO’dan kamuoyuna duyuru!
26.04.2020
A+
A-

Gebze Ticaret Odası son günlerde sosyal medyada yayınlanan asılsız iddialar üzerine bir açıklama yaptı.

Gebze Ticaret Odası olarak kurulduğumuz günden bu yana Cumhuriyetimizin temel ilkeleri doğrultusunda çalışmalarımızı kararlı bir şekilde sürdürmekteyiz. İlke edindiğimiz anlayışın sağladığı hedefler doğrultusunda hizmet sürekliliği gayreti içerisinde olan bir Oda olarak; ülkemizin değerlerini daima korumakta, sahip çıkmakta ve söz konusu değerler ışığında çalışmaktayız. Son günlerde sosyal medyada hakkımızda yer alan haberler bizleri ziyadesiyle üzmüş ve böyle bir açıklama yapılmasını zaruri kılmıştır.

Tamamen art niyetli kişiler tarafından Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün posterinin Milli Mücadelenin 100. yılında ters asıldığına dair yer alan haberlerin asılsız olduğunu belirtmek isteriz.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, milletimizin küllerinden yeniden doğuşunun mimarıdır. Bizler de her zaman Gebze Ticaret Odası olarak bu bilinç ile Atamız’ ın koyduğu milli hedefler ışığında üyelerimize, bölgemize ve milletimize hizmet sunmaya çalışan bir kurum olduk.

Bu hususta kurumumuzun duruşu ve Atamıza olan saygısı sorgulanamayacak kadar tartışmasızdır. Bugün sosyal medyada yer alan ve iyi niyetin çok ötesinde kasıtlı ve kötü niyetle yayınlanan bu tür haberler elbette Odamız ve Yönetimimize yönelik herhangi bir farklı algı oluşturamayacaktır.

Gebze Ticaret Odası olarak tacirinden sanayicisine ülkemiz için istihdam oluşturmaya, her bir paydaşımıza gece gündüz hizmet vermeye çabalıyorsak, yüzlerce çocuğumuzun eğitimine katkıda bulunabiliyorsak, bir başka kıtadaki Sydney kentinde Atatürk’ ün hatırasının yaşatılmasına vesile olabiliyorsak, ülkemizin her köşesindeki vatandaşlarımıza zor zamanlarında yardım ulaştırma amacıyla koşabiliyorsak; bizlere emanet Türkiye Cumhuriyeti’ ni her daim ileriye taşımak gayesinde olmamızdandır.

Odamıza saldırı niteliğindeki bu tarz haberleri gerçekleştiren ve asla iyi niyet taşımayarak tamamen kötü bir üslupla bizleri karalama politikası içerisinde olan kişilerin kurumumuzu ve yönetimimizi zedelemesi mümkün değildir.

Biliyoruz ki sosyal mecralarda asılsız haberler yaparak algı oluşturmaya çalışılması, son zamanların en büyük problemlerinden biridir. Bu sebeple; Gebze Ticaret Odası’na ve Yönetimimize yönelik art niyet içeren söz konusu yayınları yapanlar tespit edilerek, kişiler hakkında kurumumuzca yasal işlem başlatılacaktır.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Gebze Ticaret Odası

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.