Slider Üstü Reklam
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C












Sol












Sag

Gebzeliler faturalarını bakkallarda ödeyebilecek

Gebzeliler faturalarını bakkallarda ödeyebilecek
18.12.2019
A+
A-

Göreve geldiği günden bu yana oda üyelerinin sorunları ve çözümleriyle ilgilenen Gebze Bakkallar Bayiler Büfeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Secaattin Aydın, oda üyelerinin işyerlerine daha fazla müşteri gelmesi için çalışmalar yaptıklarını belirterek sürekli yeni projelerin peşinde olduklarını belirtti. Yapılan anlaşmayla oda üyesi  işyerlerinin kazançlarının artacağını belirten Aydın, “Faturamatik Elektronik Para ve Ödeme Kurulu A.Ş. ile odamız arasında üyelerimizin faaliyetlerinin yanı sıra Faturamatik Temsilcisi olarak müşteri sayılarında artış sağlamak amacıyla işbirliği protokolü imzalanmıştır. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyoruz.

“REKABET GÜÇLERİ ARTACAK”
Üyelerimiz bu sayede işyerlerine birden çok kalemi tek seferde eklemiş oldu. Faturamatik tarafından herhangi bir teminat bedeli alınmadan verilecek bu cihazlar sayesinde oda üyelerimiz elektrik, su, doğalgaz, internet, dijtal yayın, GSM, telefon ve oyun pini gibi işlermlerin tahsilatını nakit veya kredi kartıyla yapabilecekler. Bu sayede dükkana alışveriş için gelen müşterilerden ekstra kazanç elde edecekler. Bunun yanında alışverişe gelmeyen ama fatura ödemek için gelen müşterilerden de alışveriş yapmaları sayesinde ekstra kazanç elde edebilecekler ve bu sayede ulusal, zincir mağazalara karşı rekabet güçlerini artıracaklar” dedi. Bayilik veya teminat bedelinin alınmamasının bu sistemin en önemli avantajının olduğunu belirten Aydın, “Faturamatik’le yaptığımız anlaşma emsal olsun. Biz buradan diğer şirketlere sesleniyoruz, siz de gelin üyelerimiz için projeniz varsa birlikte değerlendirelim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.