Slider Üstü Reklam
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C












Sol












Sag

DEVA Partisi Dilovası’na başkan atadı

DEVA Partisi Dilovası’na başkan atadı
20.08.2020
A+
A-

10 Ağustos düzenlenen törenle Kocaeli Kurucu İl Yönetimini basına tanıtan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kocaeli İl Başkanlığı, ayın 12’sinde de Karamürsel ilçe başkanını atamıştı. Genç ve dinamik bir ekiple yola çıkan DEVA Partisi Kocaeli İl Yönetimi şimdi de Dilovası İlçe Kurucu Başkanı’nın atamasını yaptı.

BELGESİ TESLİM EDİLDİ

DEVA Partisi Kocaeli İl Yönetimi’nin bugünkü il yönetimi kurulu toplantısında oy birliği ile Dilovası’nın tanınan ve sevilen ismi Ali Çelik’e Dilovası ilçe başkanı olarak teşkilâtını kurma görevi verildi. Genel Merkez’den alınan onay ardından Ali Çelik’e, Genel Başkan Ali Babacan imzalı ‘Yetki Belgesi’ teslim edildi.

Ali ÇELİK Kimdir?

1979 Ağrı doğumludur. İlkokul Ağrı’da orta ve lise öğrenimini Kocaeli’de tamamlamıştır. İş hayatına erken yaşta başladığından lisans eğitimini (Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi) çalışırken 2008 yılında bitirmiştir. Ulusal ve uluslararası şirketlerde satış lojistik ve ülke bayi ağı yönetmenliği departmanlarında 20 yıla yakın yönetici olarak çalışmış olup şuan Kareser Yapı Malzemeleri Ltd.Ştd.’nde genel müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 5 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.