Slider Üstü Reklam
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C












Sol












Sag

Başkanların yöneteceği bütçeler belli oldu!

Başkanların yöneteceği bütçeler belli oldu!
16.12.2019
A+
A-

31 Mart seçimlerinde göreve gelerek, 9 aydır görevlerini yürüten bölgemiz belediye başkanlarının yeni yılda yönetecekleri bütçe de resmiyet kazandı. Geçtiğimiz aylarda yapılan ilçe meclis toplantılarında plan ve bütçe komisyonlarının hazırladığı bütçeler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin meclisinde onaya sunulmuştu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2019 yılındaki son toplantısı Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilmiş ve Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 Mali Yılı Bütçesi 2 milyar 775 milyon TL olarak belirlenmişti. Burada yapılan toplantıda, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in 2020 yılında yöneteceği bütçeler de meclisin onayından geçti.

İŞTE 4 BELEDİYENİN BÜTÇESİ
Buna göre Gebze Belediyesi’nin 2020 yılı için 370 milyon TL’lik bütçesi onaydan geçerken, Darıca Belediyesi’nin 169 milyon 862 bin TL, Çayırova Belediyesi’nin 175 milyon TL ve Dilovası Belediyesi’nin de 84 milyon 253 bin 500 TL’lik bütçesi büyükşehir meclisinde onay gördü. Gebze bölgesinin 4 belediyesinin toplam bütçesi ise 798 milyon TL oldu. Gebze bölgesinde bulunan 4 ilçenin vatandaşları, belediye başkanlarının bu bütçeleri nasıl yöneteceğini ve 2020 yılında kendilerini ne gibi bir hizmetin beklediğini merak ediyorlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.