Slider Üstü Reklam
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C












Sol












Sag

Kuruçeşme tramvay hattı yaya üst geçitleri için sondaj çalışması başladı

Kuruçeşme tramvay hattı yaya üst geçitleri için sondaj çalışması başladı
17.03.2021
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Kuruçeşme Tramvay hattında çalışmalar başladı. Acıbadem Hastanesi önüne yapılacak yaya üst geçidi için sondaj çalışmaları yapılıyor. Proje kapsamında Acıbadem Hastanesi ve İzmit Lisesi önüne yaya üst geçidi yapılacak. İki üst geçidinde 5 ay gibi bir sürede tamamlanması planlanıyor. 

 

2 ADET YAYA KÖPRÜSÜ YAPILACAK

Plajyolu Kuruçeşme arasında yapılacak olan tramvay hattı Plajyolu durağından Kuruçeşme Kavşağı’na doğru D-100 üzerinden 332 metre çelik tramvay köprüsü ile geçecek. Toplamda 812 metre çift hat tramvay hattı, 1 adet istasyon ve 2 adet yaya köprüsü yapılacak.

 

ALTYAPI DEPLASESİ YAPILACAK

Mevcutta bulunan D-100 İstanbul yönüne gidiş İzmit batı gişeler bölgesi Yazıhaneler mevkiinden bağlantı sağlanacak ve Kuruçeşme Kavşağı yeniden düzenlenecek. Hattın enerjisini sağlamak için 1 adet trafo merkezi kurulacak. Tramvay hattının geçtiği güzergâhta bulunan mevcut yollar ve İzmit -İstanbul yönü Batı Otoyol girişi yenilenecek. Güzergâh üzerinde bulunan altyapıların deplasesi bu proje kapsamında yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.