Kocaeli °C
Vali Aktaş, Vali Yardımcılarıyla değerlendirme toplantısı yaptı

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, kamu hizmetlerinin en iyi şekilde yerine getirilmesi için Vali Yardımcılarıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Kocaeli Vali Yardımcıları, Ertuğ Şevket Aksoy, Salih Bıçak, Dr. Mustafa Ayhan, Nuri Özder, Mustafa Özkaynak, Aslan Avşarbey, Şenol Kaya ve Dr. Olgun Öner’in hazır bulunduğu toplantıda; il genelinde yürütülen çalışmalara dair konular değerlendirildi.
HIZLI VE ETKİN HİZMETLER
Toplantı, kurumsal iş birliği ve iyileştirmeleri, kamu hizmetlerinin vatandaş odaklı anlayışla yürütülmesi, sahadaki çalışmaların yakından takip edilmesi ve vatandaşa sunulan hizmetlerin hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasına ilişkin gerekli çalışmaların görüşülerek istişarelerin yapılmasıyla sona erdi.
YORUMLAR