Slider Üstü Reklam
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C












Sol












Sag

Kocaeli Emniyet Teşkilatında 4 İsim 1. Sınıf Rütbeye Yükseldi

Kocaeli Emniyet Teşkilatında 4 İsim 1. Sınıf Rütbeye Yükseldi
18.08.2026
A+
A-

Emniyet teşkilatında görev yapan emniyet müdürlerinin merakla beklediği terfi ve atama süreci nihayet sonuçlandı.

Kadro yetersizliği nedeniyle 2024 yılından bu yana yapılamayan 1’inci sınıf emniyet müdürlüğü terfileri, gerçekleştirilen çalışmaların ardından onaylandı.

Söz konusu karar, özellikle uzun süredir terfi bekleyen emniyet müdürleri açısından önemli bir gelişme olarak değerlendirildi. Terfi sürecinin tamamlanmasıyla birlikte Türkiye genelinde çok sayıda emniyet müdürünün yeni rütbeleri kesinleşirken, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 4 isim de 1’inci sınıf emniyet müdürlüğü rütbesine yükseldi.

Kocaeli’den 4 isim 1’inci sınıfa yükseldi

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan terfi listesinde Kocaeli’den 4 önemli isim yer aldı.

Kocaeli’de görev yapan;

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Aydınlık,
İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Öktem,
İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mücahit Kesgin,
Körfez İlçe Emniyet Müdürü Erhan Soylu

2’nci sınıf emniyet müdürlüğü rütbesinden 1’inci sınıf emniyet müdürlüğü rütbesine terfi etti.

Terfi kararlarıyla birlikte dört emniyet müdürünün de rütbeleri resmen yükselmiş oldu.

Kocaeli teşkilatında önemli gelişme

Kocaeli gibi nüfusu, sanayi yoğunluğu, ulaşım ağı ve güvenlik açısından önemli bir kentte görev yapan emniyet müdürlerinin terfi alması, kentteki emniyet teşkilatı açısından da dikkat çekici bir gelişme oldu.

Özellikle İzmit ve Körfez ilçelerinde ilçe emniyet müdürlüğü görevlerini yürüten Mücahit Kesgin ve Erhan Soylu’nun 1’inci sınıf emniyet müdürlüğüne yükselmesi, ilçe teşkilatlarında da yeni bir dönemin başlangıcı olarak değerlendiriliyor.

İl Emniyet Müdür Yardımcıları Erdal Aydınlık ve Erdal Öktem’in terfi etmesiyle birlikte ise Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü yönetim kadrosunda görev yapan deneyimli isimlerin rütbeleri yükselmiş oldu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.